"tagged"

 
Förrförra helgen blev Abby bil "tagged". Det är ett vanligt practical joke som alla gör på varandra. Det var ett spår av post-it lappar till bilen och de hade lämnat någon träskylt där det stod något med "evertime you trip over, it's you dancing through life", och sen ser ni ju på bilderna hur det såg ut! Sparade ihop alla post-it-lappar för användning, vill inte att så mycket papper ska gå till spillo! Abbys föräldrar tyckte det var lika roligt haha, de har kameror runt huset så vi kunde titta på Abbys band-kompisar som hade gjort det, någon gång mitt i natten. 
Vi hade kommit hem sent efter att ha vart med lite vänner, och vi trodde först de var dem, som följt oss och gjort det. Även fast vi visste att det inte var så låtsades vi det för dem och de nekade ju såklart. Lurade dem att vi hade fått utegångsförbud i 3 veckor och att Abbys pappa var riktigt arg och skulle ringa runt till deras föräldrar, (tänker inte avslöja om han gjorde det eller inte) haha. 
 

Kommentarer
Rufus säger:

Bra ni plockar upp så inte Hank äter upp lapparna(det skulle jag gjort) bra för miljön också eftersom forskning att kommit fram till att människan är den som påverkar vårt klimat och dess förändringar.

2013-09-28 | 16:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback