Ack vad tiden går

Nu är det lördag-kväll och jag ska träffa lite vänner och sitta runt en eld utomhus, det är faktiskt varmt här, imorgon ska de som högst bli 78°F, vilket är ca. 25°C eller något! Allt är underbart, vet inte vad annat jag ska skriva. Veckorna till examen går fortare än jag vill, nu är det mindre än 30 skoldagar kvar. Jag vill inte tänka på när jag åker hem, på att lämna allt här. Jag kanske tar därför avstånd från Sverige nu, och bloggen delvis också, för den gör att jag tänker på det mer, och jag vill inte göra en stor grej av det. För om jag börjar blåsa upp det hela kommer avskedet vara så mycket mer skadligt för mig, emotionellt. (mina svenska ordval är kassa numera). Ska försöka lägga ut mer inlägg, men det känns bara så sorgligt, snart kommer jag inte göra det längre, inte här i USA. Att vara utbytesstudent är det bästa du kan göra, eller det har känts så för mig, men att sen lämna är det värsta som finns. Jag vet inte hur jag ska förklara det, det är bara ledsamt. Det är lite mer än 2 månader tills jag går tillbaka till Sverige, men just nu vet jag inte om jag åker hem, eller lämnar hemma? Måste få vara lite ledsen ibland här, det hör ju till. Är inte riktigt ledsen då men, blev det nu för jag skulle blogga haha. 

Mexico!

Håller på och laddar upp alla bilder från MEXICO! Mexico var helt underbart, god mat, strålande väder och alla var på gott humör. Där spenderade jag största delen av springbreak, och imorgon börjar skolan igen. Är verkligen glad över skola imorgon, får träffa alla vänner!! Dock så har jag bränt mig lite, så flagar av hud i ansiktet, kommer se sådär lagom tjusigt ut haha. Nu ska jag duscha medan bilderna laddas upp. 

3/4/14

Så är det tisdagkväll, igår var det snödag och Julie, Abby och jag gjorde Mexico-shopping och pedikyr och lite så. Skolan är toppen, träffar så många nya roliga människor varje dag och känner mitt bara allmänt lycklig. Skoldagen idag var som vanligt, som den är alla dagar, med klasser, 20 minuters lunch, och så lite mer klasser. Prata med kompisar efter och så åka hem. Abby och jag fixade lite med kycklingarna vi har här nu, och sen så åt jag lite mat. Nu har jag bara vilat, ska hämta gitarren och spela lite, pianot är ockuperat av Abby. 
 
Såg Oscarsgalan för första gången i år och det var toppen, greatgreat. Fast Di Caprio fick inte sin Oscar, och jag tyckte hans roll i Wolf of Wallstreet var värd det sååå.. lite bitter. Fast har ju inte sett filmen med Matthew McConaughey (som även han var med i Wolf of Wallstreet). Såå, den ska jag eventuellt se. Men nu vill Abby spela piano ihop istället, så I'm out, hej!