tjejkalas och prat om avresedatum.

 
250513
 
Var hos min faster på tjejkalas i lördags och tog då dessa bilder nere vid sjön de bor vid, så himla vacker solnedgång, dog lite. Det var väldigt trevligt också, åt mat och pratade om trevliga ting. Min faster satte dessutom på sig sin brudklänning och flera andra klänningar hon haft genom tiderna, vilket var kul! 
 
Har börjar jobba nu också, ska nu samla in de pengar jag ska ha med till USA och desto mer desto bättre! Jobbar för er som inte vet med att sälja jordgubbar, ett jobb jag fick förra året och som jag fick iår igen! 
 
Idag skrev min värdmamma till mig och frågade om jag visste vilket datum jag skulle komma dit. Tyvärr har jag inte fått datum av STS än, men jag sa att man brukade åka någon vecka innan skolan börjar. Hon skrev att skolan startade tidigt iår, 14 augusti. Det betyder då alltså att jag troligtvis kommer åka precis i början av augusti!  Kan inte riktigt njuta av allt med utbytesåret då jag har ångest över det sista skolarbeterna som ska avklaras, vill bara att allt ska vara över! Ska plugga biologi nu, hej! 

100 dagar och fler värdsyskon.

 
rosa blommor i Paris. (2012) 
 
Okej jag ska inte diskutera vädret här i Sverige åter igen (de är varmt!!) men jag har ju lite koll på vädret i Lee's Summit och i förra veckan kom de upp i 30°C. trea. nolla. 
 
Idag är det max 100 dagar tills jag åker till USA. MAXIMALT. 100. DAGAR. Den peppen alltså. 
 
Förresten intressant om min familj, efter lite mejlande med dem visar de sig att jag har 4 syskon, inte bara två systrar på 17 och 18/19 utan även en storasyster till och en storebror! Storasystern är 22 och bor i Kalifornien och storebrodern är runt 23/24 (gissning) och ska flytta tillbaka Lee's Summit till sommaren, då han har gått klart college. Känns så kul att få prova på motsatsen mot hur min familj är. Hemma har jag en bror. Där kommer jag ha 3 systrar och en bror, alltså blir de systrar, fler syskon och större familj och större syskon (jag kommer nästan vara minst)! 

Har fått reda på att min skolans främsta sporter är amerikansk fotboll och basket. De har även bra tennis och simningslag och lacrosse är den nyaste och populäraste sporten! Vill prova allt, gå på alla matcher och heja, spela alla sporter, ta alla klasser, prata med alla människor och äta allt godis (har otroligt sötsug precis nu)! 
  
 
 
 
 
 

STS-lägret

 
Tog med kameran men tog inga bilder... Därför tar jag bilder från facebook istället! 
 
Jag var ju alltså på STS-läger förra helgen. Vi var ett så himla gött gäng, kändes som man kunde prata med alla där om vad som helst! Tyvärr var längret så kort, vi kom dit på fredag kväll och åkte till Göteborg på söndag förmiddag. Det blir nog någon annan träff i alla fall så jag kommer förhoppningsvis möta några av alla jag mötte i helgen innan alla åker iväg. I vart fall kommer jag säkert träffa folk när jag ska till Stockholm för att söka visum!!
 
Högst upp till vänster; Rebecca (dela rum, woop). Nedan till vänster syns även Anna (rumskompis också, wie). Sedan är det Sara och jag, (extremt skev blick + allt är osymetriskt med mig, jag mådde faktiskt bra den kvällen, lovar.)
 
Nu när man har haft lägret känns det som att allt är så nära! Är så otroligt glad (måste säga de igen) att jag har fått värdfamilj! På mötet på söndagen skulle alla presentera sig för alla STS:are och våra föräldrar och säga vart man skulle. Jag kunde ju säga staden och jag blev faktiskt förvånad över hur få som fått sin värdfamilj. Trodde kanske 40% hade fått familj men det var nog knappt 10%. 
 
I alla fall, lägret var jättebra, var så gött att träffa folk som också ser fram emot detta och som inte bara nickar när man berättar något utan är engagerade och nyfikna. Träffade en tjej som hette Frida också som tyvärr inte fanns med på bild. Hon har hamnat i delstaten under mig, Arkansas. Vi pratade/lärde känna varandra lite och vi kommer definitivt Skypea varandra under året och förhoppningsvis kanske vi kan träffas någon gång i USA också! Sån himla go människa! 
 
Kommer nog skriva lite mer detaljerat om lägret men inte precis just nu. goodnight.