homecoming - matchen

Broncos!!
 
Måste förklara hela homecoming-saken. Homecoming = ett sätt att fira att höst-sporterna har startat. (I high school finns 3 säsonger, höst, vinter och vår.) Man firar framför allt att amerikanska fotbollssäsingen drar igång. Man har en pepp-esembly, sport-parad, fotbolls-match och en dans. 
 
I torsdags hade alla höstidrottare en parad att åka med i. Man åkte på vagnar och delade ut godis till barnen som var där för att titta. Vår tennisvagn var jättefint inordninggjord av föräldrarna som har hand om våra tennis-grejer. Det är så annrolunda, känns fortfarande konstigt hur engagerade alla är! Föräldrarna kommer på matcher, träningar, andra tider, fixar träffar på helgerna osv. Både Julie och Tom kommer ofta och tittar och bara är där. 
 
På fredag var det pepp-esembly. Alla klasser var förkortade så vi slutade tidigare och kunde gå till gympa-salen. Alla sporter satt på ena sidan av läktaren och hade på sig lag-klädsel. Man kunde göra en egen profil (collage) med sig själv och sätta upp på väggarna och det var det MÅNGA som gjorde. Haha, satt där med mitt tennis-lag i vart fall och så ropade de ut sporterna och man applåderade för de olika sporterna. Efter detta sjöng man skolans kamp sång, det var tävlingar mellan de olika årskurserna och lärarna, de olika homecoming-queen and king-nominerade presenterades och spexade lite inför alla. Cheerleaders och dansare visade upp sina danser, orkestern spelade och Abbys drumline var också med! 
 
På kvällen var det GAME. vi mötte Ruskin High och vann med 37-6 vilket såklart är otroligt kul när det är premiär och alla är där och tittar! Hade det superkul och efter åkte vi hem till oss och tog med oss hela gänget och såg på film (hehe, somnade efter halva, minns inte ens vad vi såg), var väldigt trött. 
 
Ruskin i blått och vitt. Scott och Wesley. 
 Maskoten! Rosa och Sandra. 
Jag, Brenner, Wesley, McKenzie, Cameron, Emelie, Abby, Cayden, Wyatt, Scott, Austin.
 
Ser bilder nu och blir så glad, denna helgen ÄGDE. 
 
 
 

Kommentarer
Lena säger:

Härligt att se dig igen!

2013-09-11 | 18:05:59
Stina Holmqvist säger:

Nu är jag nöjd, haha! ;) Så häftigt det verkar, verkar som du lever i rena highschoolfilmen! Kram

2013-09-11 | 22:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback