homecoming - dansen

Sedan blev det dags för dansen, förra lördagen (inte igår). Vi var 18 personer och det var svårt med reserveringar på restauranger och så, så vi bestämde oss för att ha middagen hemma hos oss. Vi köpte catread (catering) och det var himla bra. Julie gick verkligen in för att det skulle vara fint, köpte pynt, hon och Tom serverade osv. 
 
OBS, innan var det fotografering, och pga att jag glömt sätta i minneskortet så försvann ca hälften av alla bilder :( 
Bland annat de fina bilder när jag och min dejt Brenner sätter på varandra boutineer och corsage (blommor), vilket  är en bild som alla tar osv. Var så roligt för jag visste inte hur man satte på den så såg säkert jättekul ut på bilderna. Fick i alla fall lite bilder som kommer här:
 
där vi åt. Lucy, Wesley, Sandra, Brenner.
 Cayden, Abby, me, Brenner, Wyatt
 lite repris på alla, menmen.
 Rosa (Tyskland) och Sandra (Spanien) var med! 
 
påväg till dansen. De som var med var; Abby, Cayden, me, Brenner, Mandi, Wyatt, Lucy, Logan, Rosa, Ben, Maise, Cory, Sandra, Wesley, Tori, Wyatt, Faith and Austin.
 

Själva dansen var rolig, de spela hög musik, det fanns bål och kakor och vi hade roligt. Dansen tog slut vid halv 11 (så mycket tidigare än en dans hemma) och så åkte vi till Lucy och badade i hennes pool och åt oreos och spelade gitarr. Och sen låg alla i hennes källare tills killarna åkte därifrån och alla vi tjejer pratade och sov omvartannat. Det var en så fruktanvärt bra helg. <3 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
lol-boll-vem-tror-du^^ säger:

OMG helt seriöst vad fin du är i håret!! Klänningen!! Och allt!! LÄTT snyggaste utbytes studenten som alla vill ha <3 ^^ Saknar dig massor!!

2013-09-19 | 20:39:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback