international day

Bilder från international day som var på Mason Elemantary School, pratade om Sverige och fick frågor som "Är Thor dig favvo-gud?" "Har ni filmer i Sverige?" "Hur många länder finns det i Sverige?" Och liknande frågor. Årkurs 1-6 hade alla varsina pass, fick sedan stämpla när de gick runt till alla länder. Barnen var på varje station i ca. 30-40 minuter och bytte sen. Allt pynt och maten man fick prova hade föräldraföreningen på skolan ordnat. De hade fixat massor med information och böcker om Sverige, bl.a. en plansch med fakta om ishotellet, något som ALLA frågade om. En klass spenderade 15 minuter på att fråga om verkligen ALLT var gjort av is, om toalettpappret också var gjort utav is, om man åt is, hur man byggde det, om man hade fönster i det osv. Det var verkligen helkul!! Länder representerade var Turkmenistan, Indien, Belgien, Kina, Spanien, och så Sverige då. 
Efter så blev jag och tjejen från Indien medtagna på lunch med 3 utav mammorna i föräldraföreningen, det var också mysigt! Knappt två veckor sen var detta alltså. 
 
Nu sitter vid köksbordet, vi har precis ätit jättegod middag och Tom bakar oatmealcookies. Ska återgå till att vara social. hejjj

Kommentarer
Lena säger:

Vad fick barnen provsmaka från Sverige? Ser ut som godis.

Svar: Swedish Fish, så alltså fiskarna som vi har bland allt lösgodis!
None None

2013-10-28 | 10:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback