förlust, redovisningar och slutet på basketkarriären.

 
Hola. Igår var det söndag och Chiefs (Kansas Citys amerikanska fotbollslag i NFL förlorade sin första match för i år mot Denvers "Broncos". Attans. Vi var obesegrade innan och ledde ligan. Innan min anländning så har Chiefs varit kassa, så länge alla kan minnas. Det var ett stående skämt att fråga om de hade vunnit. Men nu så har det vänt och laget har blivit bätte. I vart fall så var Denver nummer 2 i rankingen så det var en stor match, alla matcher spelas klockan 12, utom en utvald match som sänds klockan 7 på söndagkvällen. Och denna veckan var det alltså den matchen. Är så kul när man förstår sporten och faktiskt kan följa med!
 
På morgonen satt jag och försökte lära mig iMovie (är kass på sånt där "klippoklistra" på datorn men önskar såå att jag var bra) och måste säga att jag är förvånad över att jag lyckades påbörja något utan att frustrerat ge upp. Så ska försöka klippa ihop lite videoklipp och visa er, kommer vara på väldigt låg nivå så förvänta er inga stora saker. Haha.
 
Mellan klockan 2 och 7 igår så var jag hemma hos Sarah (en tjej i min historia-klass) och jobbade på en presentation. Det var hon, jag, Kendra och Lauren. Vi hade superkul, kanske inte var så väldigt produktiva, men vi skrattade väldigt mycket. Det var så kul så vi bestämde oss för att ses igen ikväll och jobba lite till. Haha, vi måste göra färdigt allt för imorgon så vi ska ses och äta och plugga hos Lauren ikväll. (Värt att nämna att hon ska hämta upp mig på vägen hem från jobbet, och hon bor kanske 200 meter från mitt hus, amerika i ett nötskal) Sedan så har jag och Abby en annan muntlig presentation i engleskan imorgon och hon är och gör sitt projekt nu, och jag var borta förra veckan, så vi har fått gjort ca. 1% av hela presentationen som ska vara 15 minuter lång. Meeen, efter imorgon (har även en matte quiz), så kommer det vara lugnt för denna veckan. 
 
Och oj just de, slutade basketbollen nu också, men ska gå på try outs för simning imorgon, känner flera stycken som är med och det känns som det kan bli mycket roligare om jag kommer med där. Pusshej. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback