3 August.

 
I lördags var det en galamiddag med Toms jobb, de skulle samla in pengar, äta mat och prata lite om organisationen. Organisationen hjälper barn som blivit misshandlade eller på annat sätt hamnat på barnhem att få en familj, ett nytt hem. Tror de fick ihop ca. $40,000 den kvällen. 
 
350 gäster var bjudna och jag och Lena volontärarbetade under kvällen. På förmiddagen fick jag åka och köpa svarta byxor, skor m.m. som vi kunde ha på kvällen. Kom dit innan alla andra och fick hjälpa till med att ställa ut förrätt, lite tallrikar osv. Vi kom dit vid 4 och skulle inte servera förrän vid 7.30, vilket blev lite segt när vi ställt iordning allt. Hade även skoskav och var megahungrig. Hade ätit 4 pannkakor på morgonen (amerikanska, omg, trodde inte de skulle vara så godaa!) och sedan när jag och Julie gått i affärer i typ 2 h åt vi var sin pretzel (kringla). Men det fanns appetizers som blev över, frossade på coctailtomater, blomkål, ägghalvor och kalkon. Sen efter serverandet så blev det även massor av mat över till alla som jobbat och även efterrätt, så rullade nästan ut därifrån, hehe. Själva serveringen gick både bra och dåligt. Jag och Lena hade så roligt ihop och båda var helt oerfarna, och av en slump (vi var de som klätt upp oss finast) fick vi de borden längst fram med typ "ledarna" att servera. Hehe, råkade kanske sticka en armbåge ivägen för någon och hälla upp drickan en halv meter från själva glaset så ganska mycket hamnade på duken, men oh well. Pratade med några av Julie och Toms vänner, bl.a. ett par som varit i Jönköping och Stockholm och som hela tiden sa "Joenkeping", det var så kul och de var så intresserade av Sverige! Blev i vart fall klara där vid 10-tiden. 
 
Sen åkte jag och Lena till affären och köpte glass och hyrde film, Pitch Perfect, very cheesy amerikansk college-film. De andra kom hem och så var den dagen slut. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback