vårkänslor och delbetalningar.

 
Jag sitter i skolan och försöker verkligen komma igång med min artikel om köttproduktion. Tycker det är jätteintressant att prata om men kan inte få ner det med ord på ett dokument.
 
Idag tror jag att det är delbetalning 3 som ska betalas in! När jag sökte som utbytesstudent hade jag tänkt söka stipendiumet som organisationen hade, men när jag anmälde mig till STS hade deadlinen för uppsatsen redan varit. Sedan dess har jag försökt hitta stipendium som jag tror jag har chans att få, men det är inte så lätt. Så jag har väl lite gett upp det, har ingen chans känns de som. 
Så för att tjäna lite pengar till USA jobbar jag extra i en kafeteria nu och i sommar ska jag sälja jordgubbar i några veckor. Jag började spara på riktigt förra året, då jag sparade allt jag tjänade på mitt sommarjobb då. Mitt mål har varit att tjäna ihop 40000 inför den här resan och jag tror att det kommer gå! 
 
Idag är det vårväder igen!! Även om det är så otroligt mycket skolarbete så blir allt bättre nu. Det är bara 10 veckor kvar i skolan och framför väntar bra saker som avreseläger med STS, karnevalen, bättre väder m.m. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback