Lose yourself to dance.

 
Varför dansar man inte alltid såhär? Vill kunna exakt alla danssteg i videon <3 Bästa ever. 

Kommentarer
Ronja säger:

Har du fått din placering än? :) skulle du vilja göra ett länkbyte med mig? :)

Svar: Förlåt att jag inte svarat på så länge!! Japp, jag ska bo i Missouri, utanför Kansas City i en stad som heter Lee's Summit! :D Vart ska du bo? Jag gör jättegärna länkbyte! :)
None None

2013-07-01 | 22:48:13
Bloggadress: http://ronjaistaterna.blogg.se
Ronja säger:

Ingen fara! :) vad kul! jag lägger till dig direkt! Jag ska till en liten stad som heter Cambridge i Minnesota, men det är bara en timme undan Minneapolis :)

Svar: Kul! :D Det låter ju toppen, verkar familjen bra? När åker du? :)
None None

2013-07-16 | 12:26:11
Bloggadress: http://ronjaistaterna.blogg.se
Ronja säger:

Ja dom verkar jättebra och snälla! Får en syster som är lika gammal som mig också så det känns kul :D jag åker redan nästa veckan, på onsdagsmorgon!! är så himla taggad! :) dudå? när åker du och är du nöjd med familjen?

Svar: Åh det verkar ju superbra! Jag åker nästa fredag, så det är också väldigt snart! :D Jag har precis som dig en syster som är lika gammal och även en till äldre syster, och det känns hur bra som helst :) det känns så himla bra att ha en syster som är lika gammal <3 Vad har du med dig för presenter?
None None

2013-07-18 | 21:50:52
Bloggadress: http://ronjaistaterna.blogg.se
Ronja säger:

Åh ja så himla kul ju! :D jag köpte en kokbok med svensk mat på engelska och en bok om Sverige på engelska och så kommer jag köpa lite svenskt godis också! :) och till min värdsyster köpte jag en SVEA munkjacka som är gul och så har jag en blå själv, tyckte det var lite roligt :) och min värdbror får en T-shirt med Karlstads (där jag bor) amerikanska fotbollslags logga och sådär :) dudå?

Svar: Men gud va bra grejer! :D Jag har hittills köpt en dalahäst, en bok om svenska traditioner på engelska, och lär väl också ta med mig svenskt godis. Men de där med tröjor lät väldigt smart, ska nog också försöka med det! Frågade du om storlek eller gick du på känn? :)
None None

2013-07-19 | 22:36:58
Bloggadress: http://ronjaistaterna.blogg.se
Ronja säger:

Ja, lite svenskt godis är säkert roligt att få tror jag! och när det kommer till tröjorna så gick på känn, tänkte att det var bättre med lite för stort än för litet :) lycka till med tröj-letandet! :D

2013-07-21 | 20:28:58
Bloggadress: http://ronjaistaterna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback